Antalya'da Ödül Var

2 Mayıs 2011 Pazartesi
2011 Antalya Tv Ödülleri verildi.Bakalım kimler ne giymiş.


Bu senenin en popüler ismi 'Hürrem' giydiği elbiseyle pek popüler olamadı maalesef. 2 şehzade anası doğum kilolarını verememiş:),elbisenin kesimi onu daha da kilolu göstermiş. Oysa ki daha önceki bir ödül töreninde giydiği mavi entari nasılda hoş ve cıvıl cıvıldı. Çantasına gelince,son dakikada eline tutuşturmuş ne elbiseyle nede ayakkabının kırmızı detayıyıla uymuş. Saçlarınıda biraz özensiz buldum.

Malasef dizinin etkisinden çıkamamış Hande Katipoğlu. Saçları çok abartılı olmuş. Elbisenin modeli fena olmasa da renge anlam veremedim.


Özge Hanım'ım en son üstünde gördüğümüz kırmızı elbisesinin havası yerle yeksan olmuş. Hadi hepsini anladım. Çanta hiç bu geceye uymuş mu?
Ovovovovov!?Hiç olmuş mu?Bolywood filminden fırlamış gibi.Sabah programlarında aslında bir ivme kazanmıştı amma...

Işın savaşçılarımı vardı neydi bir çizgi film, onların kostümleri böyleydi.Liseliyim çıtırım ben daha sesimi duyan var mı?


Berna Laçin 2008'de giydiği kıyafetle katılmış.Cimri derlerdi doğruymuş.
Beren Saat çok hoş ve tarz olmuş.NE de olsa Aşk-ı Memnu'da staj yaptı.Şimdi uzmanlık çağları...
Her ne kadar kısa boylu olmamış diye eleştirilse de bence kıyafet güzel.Kısaysa kısa napsın yani...Kylie kısa olunca sexy oluyo bizimkiler kısa olunca pigme oluyo adalet nerede ?Ceyda Hanım'da saç rengini değiştirse tam süper olacak.Daha çıtı pıtı bi elbise olabilirmiş ama..

Gecenin en hoş hatunu Sinem Kobaldı.Tek kelimeyle süper.Ayrıca İpek Karapınarı'da oldukça zayıflamış ve hoş bıldum.Ebru Akel ise pek vasat.

ALKIŞ SİNEM KOBAL'A
Bunlarda kötünün iyileri



0 yorum:

Yorum Gönder