Mete Horozoğlu Evlendi

23 Haziran 2011 Perşembe

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde Soner'i karakterini oynayan Mete Horozoğlu reklamcı sevgilisi Elif Hanım ile dün akşam evlenmiş.

Fenerbahçe Dalyan Kulüp'te gerçekleştirilen düğüne dizi oyuncularını yanı sıra birçok ünlü isim de katılmış.Peki kim ne giymiş bakalım.
 Farah Zeynep Abdullah namı değer Aylin saçlarını kestirmiş ve sarıya boyatmış.Yakışmış bence ama eski saçları onu daha şirin gösteriyordu.Elbisesi değişikti.Elbisesiyle aynı renk oje sürmüştü.Sevgilisi Eser'e de biraz giyinmeyi öğretse daha iyi olur.Yıldız Çağrı Atiksoy yani Berrin ise siyah tek omuz zarif bir elbise seçmiş.Model güzel ama renk olarak yaz renkleri ona daha çok yakışırdı.
 Geniş Aile'nin oyuncusu Bihter Dinçel yani Nazan ve şimdilerde Canım Babam adlı dizide oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu da oradaydı.Bihter hanımın elbisesini biraz demode buldum.Ceren hanımınki ise hoştu.
 Ayça Bingöl'ün elbisesinin modeli çok hoştu ama rengini pek kendisine yakıştıramadım.
 Bu arada Farah Zeynep Abdullah elinden fotoğraf makinasını düşürmedi.

 Filminden uyarlanacak İffet dizisinde oynayacağı konuşulan Deniz Çakır yani Ferhunde'de oradaydı.Kırmızılar içinde ki başarılı oyuncuyu da güzel buldum.



0 yorum:

Yorum Gönder