ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ 2012

16 Haziran 2012 Cumartesi
           Çok konuşulan Altın Kelebekler sonunda kondu. Twitterda birçok ünlü ht oldu.Sunucular pek beğenilmedi. Amatör bir ruhla sundular diyebiliriz. Sarp Apak devamlı hareket halindeydi. Hiperaktif diye düşündüm açıkçası. İrem Sak ise çok gergin gibiydi. Dolayısıyla twit sahipleri bence de haksız sayılmaz.Gelelim kıyafetlere ;



          En çok konuşulan isimlerden biri de Esra Erol'du.Gerçekten Gülşah Saraçoğlu elbisesi muhteşemdi. Kuğu gibi olmuştu. Minik çantası ve doğal saçlarıyla uyum içerisindeydi.




         
          Tülin Şahin ise renk konusunda harika bir seçim yapmış. Bu elbisenin kumaşını da kendisi aldığını ve bir terziye diktirdiğini  açıklamış.   Kolyesi  çok tarzdı. Fakat bu saç modelini oldum olası beğenmiyorum. 



          Meryem Uzerli'de twitterda ht olan ünlülerdendi.Herkesin sempatisini bir kez daha kazandı. Elbisesinin rengi bu senenin moda renklerinden kurabiye tadındaydı. Hoş romantik bir stili vardı.


          Bu gecede yeni şarkılarıyla sahne alan Ebru Gündeş'in giydiği sarı maxi elbise ve Acun'un meleklerinden Hanzade Durmuş'un tarzları birbirine benziyordu. İkiside sezonun hitlerin kemerlerle kıyafetlerini tamamlamış. İki ünlümüzde çok hoştu.


Risk almayarak siyah elbiselerini giyip gelen Selin Demiratar ve Pınar Aylin asildiler.


Daha önce aynı elbiseyi giyen Özge Ulusoya yakıştığı kadar yakışmamış Gizem özdilli'nin elbisesi bence. Atiye ise rengi güzel ama ağır bir elbiseyle katılmış. Atiye'den daha orjina yaşına uygun modeller beklerdim doğrusu.


          İrem Sak'ın  Özgür Masur tasarımı elbisesi hoştu. Gülse Birsel'in payetli elbisesini de çok beğendim.


          Josun straplez mini elbise eski beğendiğim bir model burada da benim yorumumla bir kombini mevcut. Park Jin Hee  bu elbiseyi 2010'da bir davette giymişti.



          Süper star Ajdamızın efil efil yaz kokan Raisa-Vanessa Sason elbisesi. Kıpkırmızı ayakkabısı da gözümden kaçmadı.


          Deniz Marşan'ın gecede giydiği kıyafet ve Venüs'ün Kuzey Güney dizisinde giydiği toprak elbise Elif Cığızoğlu tasarımı.


           İşte rüküşler. Berna Laçin akşam gezmesine gelmiş. Esra akkaya iki sezon önceden kalma mezuniyet balosuna gider gibi, ayakkabıları ayrı facia. Pis yedili oyuncuları da beş on yaş atmış. Ayşegül Aldinç hepsinden genç gözüküyordu.


Zeynep Mansur kendisini göbekli gösteren elbisesiyle. Ne zamandır görünmeyen Eda Özerkan ise napmış bilemedim.



          İşte gecenin en çok konuşulan kadını Ebru Şancı. Çok itici bir dekolte bence. Şenay Akay'ın dekoltesi ise gayet ölçülü. 

0 yorum:

Yorum Gönder