BUGÜN NE GİYSEM GALA DAVETLİLER VOLII

29 Aralık 2012 Cumartesi
            Bugün Ne Giysem programının 27 aralıkta yayınlanan galasıyla ilgili postlara devam.Bu yazımda davetlileri mercek altına aldım. Çağla Şıkel Altuğ, İvana Sert ve Özge Ulusoy'un kıyafetlerini incemek için burayı tıklayabilirsiniz.




Ceyda Ateş'in giydiği bluz Boz sisters.Aynısını bir dergi tanıtımında Hazal Kaya giymişti.


Geçen senenin ikincisi Betül Seda Şahin'in kıyafeti size ne hatırlattı? Son yarışmacının elbisesiyle aynı.Zaten o da Stéphane Rolland Couture Fall 2012 çakmasıydı.Betül Hanım'ın versiyonunu daha çok beğendim.Kendisi Gülşah Saraçoğlu'yla beraber.


Emel Yıldırım üstündeki ceketi çıkarsa daha hoş övgüler alırdı bence.Ahu sungur'da gecde simsiyah uzun elbisesiyle çok hoştu.


Gecenin en çok konuşulan konusu Safiye soyman'ın topuzuydu.Tanyeli kırmızı kıyafetiyle galaya katılmış.Bana göre kumaş ve renk farklı olmalıydı.



Ceyda Düvenci'nin yanında Gizem Karaca'da vardı.


Provalar

İvana Sert'in dans performansı için Tanyeli yardımda bulunmuş.



Bengü'nün kıyafetleri Hakan Akkaya tasarımıydı.Yalnız geçen sene Hande Yener'in şovunu daha çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.


Hakan Akkaya'nın tasarımı 12 kiloluk elbisesiyle Çağla Şıkel herzamanki gibi çok hoştu.Şenay Akay'ın katil gibi bakışları da oldukça çok konuşuldu.Hakan beyin tasarımlarından biri Pucci sanki aynısı enüst soldaki resim.

1 yorum:

  1. pul -payet eteklere bayılıyorum:)

Yorum Gönder