Düğünler Çoğaldı Saçımızı Nasıl Yaptırsak?

29 Haziran 2012 Cuma
           Bu sorunun cevabı bu aralar aklınızı karıştırıyorsa üzülmeyin bu yazımı okuyun. Malum bu aralar düğünler sıklaştı. Saçımız başımızı ne yapsakta farklı olsak diye düşünür olduk.  Son zamanlarda bridal hatlerin yani gelin şapkalarının revaçta olduğunu daha önce yazmıştım burada Bu yazımda da gelinler için yada davetliler için uygun ve farklı saç modellerini toplamak istedim.  Bununla ilgili bir DIY projesi de aklımda var bakalım kısmet.


Gazi Koşusu ve Kate Middleton'ın Ortak Yönü: Şapkalar

28 Haziran 2012 Perşembe
          Şapkaları oldum olası severim. Bu aralar şapkaların oldukça öne çıktığını görüyorum. Biliyorsunuz İngiliz Kraliyet ailesinde şapka önemli bir aksesuardır. Kate Middleton'ın şapkaları da çok hoş gerçekten. Geçen gün yapılan Gazi Koşusunda bayanların şapkalarını görünce böyle bir post yapmam gerektiğini düşündüm buyrun.


ÜÇ RENKTEN AYAKKABILAR: PEMBE, MİNT VE SARI

27 Haziran 2012 Çarşamba

          Rengarenk ayakkabıları sizin için seçtim ve biraraya getirdim. Sizin favoriniz kaç numaralı ayakkabı?  Daha ayrıntılı görmek isteyenler tık tık




İvana Sert Kıyafetleri - Bugün Ne Giysem?

22 Haziran 2012 Cuma
          Bugün Ne Giysem? yarışması tüm hızıyla sürüyor. Bu sezon kayda değer  bir değişiklik  yapılmadığı için biraz izleyici kaybettiğini düşünüyorum.Yapılan tek değişiklik Özge Ulusoy'un ekibe katılmasıydı. Ama dekora bile birşey eklenmemişti.Bence  Kanal D'nin Evim Şahane programının Bugün Ne Giysem izleyicilerini çaldı. Ama Evim Şahane yapımcılarına da bir haberim var.Bu aralar seçtiğiniz aşırı tepki veren ev sahiplerinizi, oldukça antipatik buluyor ve sadece sonunu izliyoruz. Neyse gelelim  İvana Sert'in kıyafetlerine...  Aynı şekilde geçen sezona göre daha sıradanlar. Hatta Özge Ulusoy'un  kıyafetleri daha güzel diyebilirim.Geçen sezon postu  için tık tık 


KUZEY GÜNEY - BANU VE GÜNEY'İN DÜĞÜNÜ

19 Haziran 2012 Salı
          Kuzey Güney'in finalden bir önceki 39.bölümünde gerçekten elbiseler çok hoştu. Cemre siyahlar içinde harika bir elbiseyle parlıyordu. Venüs'ün elbisesini Altın Kelebek'te  Deniz Marşan'ın giydiği daha önce bayıldığım bir kıyafetti. Burdan bakabilirsiniz.  Ayrıca kayınvalidelerin elbiseleri de çok şıktı. Özellikle Hale Soygazi'nin elbisesine bayıldım. Tabiki en büyük şatafat Cemre'nin annesi Gülten'deydi.


ESRA EROL'UN KIYAFETLERİ

18 Haziran 2012 Pazartesi
          Aslında bu konuyla ilgili bir post yapmayı uzun zamandır düşünüyordum. Altın Kelebek'te ki müthiş performansı (buradan bakabilirsiniz) beni iyice kamçıladı. Esra Erol'un kıyafetlerine göz atarken mor ve sarının kendisine en çok yakışan renkler olduğuna karar verdim. Hatta bu iki rengi birlikte kullandığı kombinler daha bir ayrı güzel olmuş. Doğal topuzlarını ve kahküllü hallerini de sevdiğimi söyleyebilirim.Saç rengi de gayet hoş. 



ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ 2012

16 Haziran 2012 Cumartesi
           Çok konuşulan Altın Kelebekler sonunda kondu. Twitterda birçok ünlü ht oldu.Sunucular pek beğenilmedi. Amatör bir ruhla sundular diyebiliriz. Sarp Apak devamlı hareket halindeydi. Hiperaktif diye düşündüm açıkçası. İrem Sak ise çok gergin gibiydi. Dolayısıyla twit sahipleri bence de haksız sayılmaz.Gelelim kıyafetlere ;



          En çok konuşulan isimlerden biri de Esra Erol'du.Gerçekten Gülşah Saraçoğlu elbisesi muhteşemdi. Kuğu gibi olmuştu. Minik çantası ve doğal saçlarıyla uyum içerisindeydi.