SON YAZ GÜNLERİNDE İNDİRİMLİ BİKİNİLER

25 Ağustos 2012 Cumartesi
              Sonbahara altı gün kaldı. Hazır mıyım? Hayııııııır. Tatilin son günlerinde çamaşır fiyatına satılan bikini indirimlerinden yararlandım. Penti'de % 70 indirim var. Ama bedenler zor bulunuyor tabi. Bugün bir tane kaptım. Ama kalıplar biraz değişik. Bir modelin 40 büyük geliyor. Diğerinin 38i küçük falan. Ama yinede alt üst farklı alınabilmesini çok seviyorum. İşte bir iki plaj kombini ve yeni cicilerim.




Bu Mor ve altın rengi bikini gerçekten çok hoş. Üstüne de havalı bir şapka...

YAKA MODELLERİ

24 Ağustos 2012 Cuma
Bu sene süslü yakalar çok modaydı. Peter Pan yaka , bebe yaka nederseniz deyin,tüm bloggerlar bunlardan ilham alarak kendi projelerini geliştirdiler. Ben henüz yapmadım. Ama ilham aldığım bir çok resim var. Buyrun sizde bakın.




SIRT DEKOLTELİ GELİNLİKLER

23 Ağustos 2012 Perşembe
           Gelinlik postlarını çok seviyorum napayım:) Ayrıca yakında bir gelinlik alışverişimiz daha olacak. Bekleyin. Kızları birere birer veriyoruz. Bu postta sizin için sırt dekolteli ,balık model iddialı modelleri seçtim. Bu gelinlikleri bulmak zor hazır olarak. Malum Türk kadınlarının bedenlerine çok uygun değil. Gelinlikçiler genelde sipariş üzerine yapıyorlar. Ayrıca dekolteli dantelle kapatabilirsiniz. Dantel modellerde çok moda. Bu postu canım arkadaşımı içimden geçirerek yapıyorum. Çünkü bunlar ona çok yakışır. İnşallah hayırlısıyla çok güzel bir gelin olacak.


En Güzel Düğün Pastaları

18 Ağustos 2012 Cumartesi
               Şeker bayramı için şeker tadında bir paylaşım yapayım istedim , o nedenle size en güzel düğün pastalarından bir post hazırladım. Dikkat ağzınız sulanabilir :)


Balkanlar Dizisi Başlamadan Hazal Kaya'lı İki Kombin

17 Ağustos 2012 Cuma
                Biliyorsunuz, hergün Adını Feriha Koydum dizisi ile ilgili bir haber çıkıyor. Dizi önce bitti dediler sonra devam kararı aldı. Ama kesin olan şey Hazal Kaya'nın başka bir diziyle anlaşma yaptığı için bu sezon Emir'in Yolu'nda oynamayacağı. Bu durumu dizinin fanatikleri hala kabul etmiş değil. Hatta Hazal Kaya'nın yeni dizisinin tutmasını ve Adını Feriha Koydum dizisine geri dönmesini dileyenler bile var. Malum fanları çok fazla. Ben dizinin kan kaybettiğinin düşünüyorum. Belki bir sezon daha dayanabilir o da Çağatay Ulusoy'un hayranları hatırına. Yeni oyuncular katılmış diziye bakalım yeni sezonda neler giyip bloğuma konuk olacaklar.



Hazal Kaya



DIY - Işıltılı Örgü Bileklikler

15 Ağustos 2012 Çarşamba
            Yine çok basit ama sonucu çok başarılı kendin yap bilekliklerle karşınızdayım. Maliyetide çok uygun. Sabır gerekmiyor beş dakikada halledebiliyorsunuz çok fazla el becerisi de gerekmiyor gayet basit. Buyrun.


Yeni Site Keşfi ve Akabinde Ayakkabı Alışverişi

14 Ağustos 2012 Salı
Bu ayakkabıyı ne zamandır beğeniyordum. Yeni keşfettiğim http://www.indirimlr.com sitesinde bana bu konuda yardımcı olduğu. Aradığınız bütün indirimleri bir arada bulabileceğiniz bir site. Bence mükemmel hepsine tek tek bakmak yerine zamandan kazanıp buradan hepsinin takip edebilirsiniz. Zizigo'da 20 tl indirim çeki olduğunu görünce hemen kaptım. Sizde 20 tllik bu indirimden yararlanmak isterseniz burayı tıklayın.

Örgü ve Topuz Saç Modelleri

13 Ağustos 2012 Pazartesi
              Tüm yaz örgü saç modellerinin saltanatıyla geçti. Saç modelleri konusunda oldukça verimliydi. Değişik topuz modelleri, sizinde evde yapabileceğiniz saç modelleri pinterestte devamlı paylaşılıyor. Daha bunlarda başarılı olmuş değilim. Bu aralar saçlarım çok döküldüğünden şekil veresim gelmiyor. Bir topuz yallah.... Bir karanfil kürü varmış onu deneyeyim diyorum. Sonucunu yazarım. Daha önceki saç modelleri yazılarım için burayı tıklayın.


Stil İkonu: Jennifer Lawrence

10 Ağustos 2012 Cuma

           Belki tam değil ama olacak na şuraya yazıyorum, emin adımlarla ilerliyor. 1990 doğumlu olan kızımız açlık oyunlarının galasında giydiği elbiseyle konuşulmuştu. Bence mücevherle süslediği topuzu harikaydı. Değişik saç modelleri arayanlar için güzel bir seçim olur.  Buradaki buğulu göz makyajı da dikkat çekiciydi.


Hediye Çekilişi Var

 

Çok güzel hediyeler var katılmak için tık tık

DIY - Örgü Bileklikler

8 Ağustos 2012 Çarşamba
            Neon bilekliklerimin (postu buradan okuyabilirsiniz) ardından birde kendi yaptığım örgü bileklikleri paylaşmak istedim. Sabır istiyor. Bir iki kere kendilerini bir hışımla yerde buldular ama tamamladım en sonunda:)


Ganimetler

Gelinlik Alışverişi

6 Ağustos 2012 Pazartesi
             Bir kızın en güzel günlerinden biridir diye tahmin ediyorum. Gelinlik aldığı gün. Bugün kuzenim öyle bir gün yaşadı. Üç sene önce tecrübe ettiğim bu olayı bugün hatırladım tekrar. Tesadüfe bakın ki benim gelinlik aldığım yerden aldık onada. Üstelik ben alırken o da yanımdaydı. Bugün kah ağladık kah güldük. Acı bir kahveyle de günümüzü bitirdik. Bu postumda size gelinlik alışverişinde nelere dikkat etmeliyiz onlardan biraz bahsedeceğim. Ayrıca İzmir'de nereden gelinlik alınır ona da değineceğim.


DIY - Neon Bileklikler

4 Ağustos 2012 Cumartesi
             Bugün evde sıkıntıdan tam altı tane bileklik yaptım. Oldukça verimli bir gün oldu yani. Canım arkadaşım  Sibel'in taaaaa ne zaman İstanbul'dan alıp gönderdiği malzemeler vardı. Onları sarı ve pembe neon ojeyle boyadım tadından yenmez oldular. Buyrun bakın.



Ünlülerin Giydiği Özgür Masur Elbiseleri

3 Ağustos 2012 Cuma
               Aşk-ı Memnu'dan bu yana popülaritesi iyice artmış olan başarılı tasarımcı Özgür Masur'un tasarımlarını her geçen gün bir başka ünlünün üstünde görür olduk. Artık hemen tanıyoruz. Eğer bir de koleksiyonu incelemişseniz aaa şu elbisenin burası değişmiş, şunun tulumu bunun gömleği diye ayırt edebilirsiniz. Bir elbiseyi dört-beş ünlünün üstünde göünce bende bir yandan besleniyorum bir yandan da kendimi tekrar ediyorum gibi oluyor!:)