İNTİKAM DİZİSİ 4. BÖLÜM OYUNCULARIN KIYAFETLERİ

10 Şubat 2013 Pazar

İntikam dizisi günden güne güzelleşmeye devam ediyor.Her hafta bir davet her hafta yeni kıyafetler.Orjinal versiyonuyla kıyasladığımızda açık ara öndeyiz diyebilirim.Orjinalinde kıyafetler daha sade tercih ediliyor.Ayrıca 3. bölümde diziye giren Selen yabancı versiyonunda bir erkek ve Emre'nin üniversiteden ev arkadaşı.Yani Türk senaristler bunu daha nasıl entrikalı bir hale getiririz diye düşüşünüp iyi bir karar vermişler.










Şahika hanım peplumlara devam etmekte.Bayaz peplum elbisesine bayıldım.Omuzları da inci detaylı.Al sanan bir DIY daha.


Kızlarımız çok sportif hep bi yürüyüş.


 Beren Saat'in yani Yağmur'un kapanış sahnesindeki sarı gömleği Beymen Club 'tan kırmızı rengide mevcut.Fiyatı şu an 325 TL.Online olarak satışta.


Yağmur'un Emre için hazırladığı ama Rüzgar'a nasip olan akşam yemeğinde giydiği kırmızı elbisesi Elif Cığızoğlu.Ekrandan kırmızı gibi görünse de aslında fuşya.Kahverengi ayakkabılarıyla farklı bir uyum sergilediğini de söylemeden geçemeyeceğim.


Yağmur'un Selen'le konuştuğu sahnede giydiği deri taba renkli parçalı montu ise bana göre enteresan bir parçaydı.



Dizi stylingiyle sadece bayanların değil erkeklerinde  ilgi odağı oldu diyebilirim.Yabancı versiyonunda silik bir tip olan Hakan, Türk versiyonunda parladı da parladı.Bu kahve -bej ceketi Network.


Dilşad Çelebi'nin sırt dekolteli saks mavisi pırıltılı elbisesi de çok hoştu.


Şahika Arsoy'un buz mavisi sırtı boncuklarla hareketlendirilmiş bu elbisesi ise Elif cığızoğlu.Güzel bir DIY projesi olabilir.


Dilşad Çelebi'nin yani Aslı'nın beyaz boynunda ve belinde altın metal aksesuar detaylı elbisesi çok hoştu.Boyu upuzun çok daha hoş olacağını düşünüyorum.Tasarımcısı Zeynep Tosun.


Selen'in giydiği kahve lazer kesimli deri yakalı yavruağzı şifon elbisesinin sadece yakasını sevdim.Boyu çok uzundu ve vücuduna hiç yakışmamıştı.


Şahika'nın giydiği bordo kadife göğsü tülle ve farklı bir kumaşla hareketlendirilmiş elbisesi gerçekten tam kendisine göreydi.Etkili,farklı ve ölçülü.Tasarımcısı Nedret Taciroğlu.


Ve beklenen Özgür Masur tasarımını Yğmur'un üstünde görüyoruz.Gördüğümüz gibi anlıyoruz artık.Pudra rengi önü sepet desenli elbisesiyle sadelik dersi veriyor.Bu tarz bir elbiseyi daha önce Bihter'de görmüştük benzer bir renkle.Elbisenin kolsuz belli belirsiz bir tülle yapılması fikrini çok beğendim.


 Rüzgar'ın hırkaları dikkat çekiyor.Emre'nin ise gri örgü yakalı ceketi çok hoş bir parçaydı.


Cemer'nin yani ezgi Eyüboğlu'nun giydiği kırmızı sırt dekolteli elbisesi Gamze Saraçoğlu.Tam yaşına uygun bir seçim bence.

0 yorum:

Yorum Gönder