İNTİKAM DİZİSİ 5. BÖLÜM KIYAFETLERİ

14 Şubat 2013 Perşembe
İntikamda davetler bitmiyor.Bu gece neler giyecekler çok merak ediyorum.Bu arada bu bölümün klip tadındaki fragmanı çok beğenildi.Senaristlerin güzel taktik uyguladıklarını düşünüyorum.türkiye'de kavuşamayan aşklar her zaman tutar.



 Beren Saat'in yani yağmurun bu lacivert beyaz kombinini çok başarılı buldum.Beyaz dantel gömlek çok zarif Pinko markalı ve kolsuz deri lacivert ceket ise Zeynep Tosun.



Şahika(Arzu Gamze Kılınç)'ın Vakfın kuruluş kutlaması yemeğinde giydiği 3 boyutlu detaylarla işlenmiş olan yavruağzı elbisesi Elif cığızoğlu.Gayet gösterişli.Çantası ise begart.


Artık beylerin stylinlerine de yer veriyorum çünkü gerçekten çok merak ediliyor. Engin Hepileri'nin canlandırdığı Hakan'ın giydiği beyaz üzerinde lacivert renkli çapa desenleri olan,hırkası Beymen Club 2013/2014 İlkbahar Yaz koleksiyonundan.


Cemre’nin bu bölümde giydiği lacivert pullu sırt dekolteli elbisesi Aslı Filinta .Kürk detaylı ceketi ise Lost&Found .Kırmızı clutchı ise Begart’tan.Ezgi Eyüpoğlu'nun saçlarının rengine dikkatinizi çekmek istiyorym.Uçlarına doğru rengi açılan saçları ona çok yakışıyor.


 Aslı  yani Dilşad Çelebi 'nın giydiği derin göğüs dekolteli elbisesi A46 Tuvanam.


Didem Uzel'in yani leylanın mavi elbisesini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.


Bu su yeşili, üst kısmı Fransız dantelinden, etekleri ise ipek krepten elbise Özgür Masur tarafından Beren Saat için özel olarak tasarlanmış. Clutcı ise Begart. Bu bölümde çantalrın Begart markalı olduğu dikkatinizi çekmiştir.Begart markası çeşitli aksesuarlarda yapıyor.Gerçekten başarılı bir marka. Sizde Egzotik derilere hayat veren tasarımları incelemek istiyorsanız facebook sayfasına buyrun.


Beren hep sporda.Mor montu Nike.

Burada Beren Saat'in saçları çok doğal bir topuz görünümünde.Gerçekten saçlarını çok güzel yapıyorlar.

4 yorum:

  1. Aysegul Uluc dedi ki...:

    yesil elbisesi cok guzel Beren Saat'in :)

    http://www.stylishtimes.net

  1. Adsız dedi ki...:

    Yorumunuzu simdi gordum, BEGART adına cok tesekkurler, sevgiler :)begum

  1. styleylem dedi ki...:

    Sayfayi yeni keşfettim harika şeyler paylasiyorsun artık yeni takipcinim ....styleylem blogspot .com

  1. Unknown dedi ki...:

    bu dizi gibi birçok dizinin kıyafetlerini buypasa.com adresinde bulabilirsiniz.

Yorum Gönder