ÜNLÜ SARIŞINLAR

7 Şubat 2015 Cumartesi
                    Sarışınlık değişik bir illettir insanın kanına bir kere girdimi hiçbir güzel renk paklamaz artık kişiyi:)Şahsen banada öyle oldu hamilelik öncesi boyadığım koyu kumral saçlarım herkes tarafından beğenilsede emzirme muhabbeti biter bitmez soluğu kuaförde aldım. Bakırla başladığım renklendirme işlemim sarıya dönme çabalarıyla devam ediyor. Üstüste boyandığı içinde maalesef boya tutmaz oldular . Bundardı ki hep sarı saçlı saç renklerini çok beğendiğim ünlüleri mercek altına alayım dedim buyrunuz.




İvana Sert'in saç rengi gerçekten çok hoş.Işıl ışıl gölgeler var.


      Burcu Esmersoy'un omuz hizasındaki saçları ve saç rengi ona çok yakışıyor.Burcu Esmersoy dahah doğal bukleler yaratmak için kıvırma işleminden sonra fönle makinasıyla dalgaları daha da  açtığını söylemiş.


Sinem Kobal'ın da saç rengi zaman zamandeğişti.Sarının tonları arasında gitti geldi.İlk zamanlarda daha sarı olan saçlarını şimdi koyulttu ve doğal bir ombre yaptırdı.Gönül işlerindeki saç stili ve renggi bence bugüne kadar ona en çok yakışan ton bence.


Diğer sarışınımız Hadise.Her zaman saçları görkemli.



Bence sarışınlıkta devrim yaratan kesinlikle Çağla Şıkeldir.Senelerce kuaförlerde şu replik söylenir durur 'E Çağla da esmer ama sarı saç yakışıyor.' Bu replik uğruna ne kızlar ziyan oldu gitti.Ne esmer bombalar Tarık Mengüç'ün dişi versiyonuna dönüştü:) ahhahahahah 


Bi tanede olmamış koyayım dedim. Chloe Loughnan Ortaç namı değer Coco saç rengi hiç olmamışlardan.Zaten kız sevimli falan ama ne saçı saç ne makyajı makyaj ne de giydikleri güzel tarz değilsin bebeeem


Al sana bir tane de ne renk yapsa yakışan hatun Farah Zeynep Abdullah. Sarı saçlı çok hoş değil mi?

1 yorum:

  1. Unknown dedi ki...:

    sizde saçınıza göre en iyi ve sarı renk boyalara buypasada rastlayabilirsiniz.

Yorum Gönder